0

VIDEO! Bau-Bau de Giroc! Consilierul local Cristian Amza a bagat frica in angajatii Primariei Giroc! “Toata noaptea n-am dormit”, s-a confesat Mihaela Chen, sefa Serviciului Economic

Spread the love

Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras. Dar la ce sa te astepti la Giroc, acolo unde, ani de zile, fiecare angajat al primariei a dansat dupa cum i-a cantat Imparatul, fara macar sa aiba vreo obiectie sau vreo initiativa. 

Pe principiul timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim, Primaria Giroc a fost o fortareata. Niciun cetatean care nu era prieten cu mai marii din Primaria Giroc, si aici nu vorbim doar despre primar, dar si despre consilierii locali ai PSD-ului sau prietenii lor, aflati astazi in tabara PNL-ului, nu aveau acces la niciun document legat de cheltuielile publice, niciun functionar public nu vorbea despre ce se intampla acolo, unde se duc banii si in ce numar.

E si cazul sefei de la Economic, Mihaela Chen, care, la ultima sedinta de Consiliu Local Giroc s-a confesat celor care au urmarit sedinta ca, din cauza faptului ca trebuie sa explice cetatenilor care locuiesc in aceasta comuna unde se duc banii publici, nu poate sa doarma noaptea. Cand a fost luata la intebari de consilierul local USR Cristian Amza despre cum imparte banii girocenilor, functionarul public a marturisit ca intalnirile cu acesta o inspaimanta. 

“Trebuie sa o gandesc, sa nu va spun prostii. Credeti-ma ca mi-e frica deja de dumneavoastra. Jur, am niste emotii, toata noaptea n-am dormit, numai m-am gandit. Nici nu mai pot sa ma concentrez… Va chem daca vreti sa veniti la noi la contabilitate, va astept cu drag si sa ma mai lamuriti”.

P.S. Noul presedinte PNL, Florin Catu, ne-a anuntat cu surle si trambite ca este exclusa orice colaborare cu PSD-ul, dusmanul etern. Ce nu stie proaspat alesul presedinte PNL e ca la Giroc consilierul local PSD Gheorghe Golban intra la sedintele consiliului local de pe zoom-ul viceprimarului PNL, Dan Virtosu. In rest, noi credem cu tarie ca USL 2.0 nu va exista. Pe hartie nu, doar in birouri, la smeuri, susanele si doar pentru “binele comunitatii”.

Caius Ionut Seracin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *