0

40% dintre candidatii la concursul de directori din Timis au picat proba scrisa! Printre ei, directoarea Liceului David Voniga din Giroc, Mihaela Pascu, sora viceprimarului din comuna!

Spread the love

Vineri, 15 octombrie, s-a finalizat etapa a doua a concursului pentru posturile de directori de scoli si gradinite, din judetul Timis. Din 255 de candidati care au sustinut proba, 60% au promovat, iar 92 de candidati au fost respinsi. Printre cei respinsi la aceasta proba s-a numarat si actualul director al Liceului David Voniga din Giroc, Mihaela Pascu. Conform unor surse din cadrul Inspectoratului Judetean Timis, actualul director nu ar fi obtinut nota 7 la proba scrisa, singurul calificativ care i-ar fi dat dreptul de a sustine si proba interviului. De altfel, din cei trei candidati pentru functia de director, doar ea a fost declarata respinsa dupa prima proba.

Va reamintim ca Mihaela Pascu este sora viceprimarului PNL din Giroc, Dan Virtosu, cel care din luna mai, prin decizia primarului PSD Iosif Ionel Toma, conduce primaria comunei. 

Ramane de vazut daca la urmatoarele probe ale concursului cei declarati admisi la proba scrisa, cu numele ascuns, se vor descurca la fel de bine sau nu vor fi pe placul comisiei care ii va examina. Vom afla asadar la inceputul anului 2022 daca se va schimba sau nu conducerea scolii, mai ales ca, stim bine ca, pana acum, directorii de scoli au fost numiti politic, multi dintre ei ajungand in aceste pozitii doar pentru ca aveau carnet de membru de partid. 

Caius Ionut Seracin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *