Reprezentanții Volt România, alături de candidatul la funcția de primar al comunei Giroc, Caius Ionuț Seracin, au luat pulsul comunității

Echipa Volt Romania, formată din Ștefan Răzvan Florea – copreședinte, Diana Oltean – trezorier, Matei Macri și Andrei Marc, a fost prezentă, în acest weekend, alături de echipa Volt Giroc și de candidatul formațiunii la Primăria comunei Giroc, Caius Ionuț Seracin, pentru a lua pulsul localității.


Împreună cu candidații la funcțiile de consilieri locali și de alți membri ai Volt Gioc, cu toții au fost prezenți în cartierele comunei pentru a sta de vorbă cu cetățenii, pentru a le prezenta alternativa la actuala administrație și pentru a le oferi pliante cu proiectele de viitor ale candidaților Volt Giroc. Cartierele noi ale Girocului, care adună mii de cetățeni, în special tineri, au fost luate la pas, reprezentanții Volt deplasându-se pe străzi precum Dacilor, Remus, Traian, Romulus, Decebal, Privighetorii, Mierlei, Cucului, Ciocârliei, Calea Timișoarei, Visului, Gării, Planetelor, Constelației, Sateliților, Cosmos.


Girocenii de aici au fost foarte deschiși, interesați de propunerile candidatului la funcția de primar, mai mult, au venit ei înșiși cu propuneri care le pot ușura viața în zonele în care trăiesc. Echipa Volt Giroc își dorește o comună mai curată din toate punctele de vedere, mai exact implicare în ”curățenia” de la nivelul administrației, înlăturarea clanurilor de interese imobiliare, curățenia la propriu, prin implicarea în realizarea de zone verzi, străzi asfaltate, spații de recreere și susținerea adoptării unui PUG actualizat la nivelul comunei.

Aceasta pentru că haosul urbanistic descoperit la Giroc a fost unul „impresionant”, astfel de probleme fiind mai puțin pregnante în localitățile de lângă București sau Cluj-Napoca, de unde au venit reprezentanții Volt Romania. Caius Ionuț Seracin, candidatul Volt Romania la funcția de primar al comunei Giroc, reprezintă schimbarea de care are nevoie, după o lungă perioadă, comunitatea noastră.

Lasă un comentariu