Mai multi romi, parte a mafiei imobiliare din Timisoara, prezenti la Giroc la conferinta senatoarei Diana Sosoaca!

In acest sfarsit de saptamana, la Giroc a avut loc conferinta regionala a partidului SOS. E acel partid, al Dianei Sosoaca, cea care arunca invective la adresa Uniunii Europene si in toti cei care nu sunt de acord cu ea.

Ce a fost insa extrem de interesant la aceasta conferinta e faptul ca, printre simpatizantii din Hunedoara, Sibiu, Constanta chiar, in sala unde au avut loc lucrarile au fost vazuti o mare parte din membrii clanurilor tiganesti timisorene care au pus mana in anii 90 pe cladirile din centrul Timisoarei folosind teroare in randul proprietarilor care stateau in acele cladiri.


Vladimir Carpaci, zis Pipi, ajuns celebru dupa ce a evacuat o cladire a Spitalului de Copii din Timisoara in anul 2013 a fost unul dintre oamenii importanti ai deputatei. De-a lungul anilor, clanul Carpaci a fost implicat in diferite scandaluri de prostitutie, de trafic de persoane de escrocherie cladindu-si imperiul din afaceri necurate.

In rest, conferinta s-a desfasurat cu tot tacamul: poezie patriotica recitata de o fetita la intrarea senatoarei in locatia in care s-a desfasurat intalnirea, costume populare, multe pupaturi. Finalul partii in care au avut acces jurnalistii a fost apoteotic. Sosoaca a intrebat in sala: A mai ramas cineva nepupat?

Un comentariu la „Mai multi romi, parte a mafiei imobiliare din Timisoara, prezenti la Giroc la conferinta senatoarei Diana Sosoaca!”

Lasă un comentariu