Alegerea de azi îți afectează viitorul mâine! Alege înțelept!

Sunt Caius Ionuț Seracin și vreau un viitor mai bun pentru noi. Am ales să mă implic în politică pentru a oferi o reprezentare reală, demnă și cinstită comunității mele, oamenilor din Giroc și Chișoda. Pe 9 iunie, candidez pentru funcția de primar al comunei din partea Partidului Volt România și vă aștept alături de mine, să construim viitorul împreună.

Deși voiam să stau deoparte, degringolada de pe scena politică locală m-a determinat să iau atitudine. Multă lume mă cunoaște din postările pe Facebook și din publicația online https://www.giroceanul-chisozeanul.ro, în care, de cele mai multe ori, am făcut publice problemele localității și mi-am expus opinia față de neregulile constatate la nivelul comunității noastre.

De 30 de ani alegem tot timpul răul cel mai mic. E timpul ca acest lucru să se schimbe! Nu sunt susținut de imobiliari, îmi știu meseria bine și mă lovesc în fiecare zi de problemele comunității în care trăiesc. Girocul nu este o localitate-dormitor, ci o comunitate vie, care merită respectul și atenția cuvenită din partea administrației și a reprezentanților aleși.

Strada, școala, administrația – acestea sunt prioritățile mele! Îmi doresc o infrastructură de transport curată și ordonată, rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, instituții de învățământ moderne, dotate, în care copiii noștri să fie formați pentru viitor, dar și o administrație transparentă, corectă, aproape de cetățean.

M-am saturat să aud toata ziua că nu se poate, că e greu, dificil, că nu e așa cum credem noi. M-am săturat să fiu mințit și luat de prost de politicienii locali care se rotesc în instituțiile locale și nu lasă nimic în urmă.

Doamnelor, domnilor, dragi giroceni și chișozeni,

Astăzi, Girocul este condus de incertitudine, delăsare, interese imobiliare și nepăsare. Din 10 iunie, acest lucru se va schimba. În schimbul încrederii voastre, ofer transparență, putere de muncă și un viitor pe care îl construim împreună.

Vă înțeleg sentimentul de a nu fi ascultați, de a nu fi băgați în seamă, de a nu vi se răspunde solicitărilor, nemulțumirilor. Vă cunosc, știu cine sunteți și știu ce puteți. De aceea, atât timp cât suntem indignați, nu abandonăm. Doar împreună vom găsi soluția pentru mâine.

Sunt girocean prin adopție. Am ales să locuiesc aici, în căutarea viitorului mai bun pentru mine și pentru familia mea și vreau să fac din Giroc un loc mai bun. Știu, nu sunt perfect, dar mă lupt să devin mai bun în fiecare zi. Prioritatea mea sunteți voi: să fiți informați ori de câte ori solicitați acest lucru, să aveți la dispoziție un aparat administrativ cu proceduri clare, să aveți soluțiile optime pentru dezvoltare pe termen lung. Nu mi-e frică să arăt cu degetul vinovații pentru situația în care suntem astăzi, însă prioritatea mea este viitorul.

Nu voi promite, așa cum nu am făcut-o nici în trecut, marea cu sarea. Promit, în schimb, că pun acest mandat la dispoziția voastră.

Volt România este un partid politic progresist, a cărui viziune constă în construcția unei Românii puternice, integrată într-o Europă unită. Parte a mișcării Volt Europa, prezentă în toate statele Uniunii Europene, Volt România militează pentru un stat de drept care facilitează accesul tuturor cetățenilor săi la beneficiile societății și care asigură un sistem de solidaritate ce oferă un standard de viață decent pentru fiecare.
Nu uitați!

În 9 iunie avem șansa de a lăsa în urmă politicienii leneși și dezvoltatorii imobiliari corupți. În 9 iunie, ne vom lua localitatea înapoi!

Lasă un comentariu