Vicele Vîrtosu, consilierul său personal și o brunetă, pe șestache la ceas de seară, sâmbăta, în Primărie. Oare gândeau proiecte pentru giroceni?

Că în Primăria Giroc se întâmplă lucruri misterioase nu este ceva nou, au mai demonstrat-o și alții când au prezentat imagini din interior cu angajați care intră noaptea sau dimineața foarte devreme sau cu persoane străine care se furișează în clădirea instituției fără niciun drept.

Un cetățean responsabil ne-a transmis și nouă niște imagini de la începutul acestui an, din data de sâmbătă, 20 ianuarie 2024 mai exact, de la ora 21.23, în care se vede cum viceprimarul Dan Vîrtosu, actual candidat la funcția de primar al Girocului, împreună cu consilierul său personal Claudius Biraș, și el candidat pe listele PSD la Consiliul Local, însoțiți de o brunetă misterioasă și cam… ciufulită, intră în grabă în incinta primăriei, au un schimb de replici, iau ceva tot misterios și se evaporă subtil.

Gurile rele spun că intenționau să facă ore suplimentare la muncă, să pună pe hârtie niște proiecte importante cu care să ia ochii alegătorilor, dar și-au dat seama că și-au uitat pachețelul acasă și s-au dus după el. Nu știm dacă la alte instituții importante mai au loc astfel de intrări/ieșire ca la gară, la ceas de seară, pe ușa din dos, să nu știe nimeni, dar e greu de crezut acest lucru. Doar la Primăria Giroc orice este posibil…



Un comentariu la „Vicele Vîrtosu, consilierul său personal și o brunetă, pe șestache la ceas de seară, sâmbăta, în Primărie. Oare gândeau proiecte pentru giroceni?”

  1. Doamna bruneta e nimeni alta decat doamna de la „achizitii” Cristina „nevasta lu’ Calius” Riscuta doamna prin care la aceasta ora se intreprind comunicarile intre cooperativa si Virtos

    Răspunde

Lasă un comentariu