V-au mințit în 2020, fiți siguri ca o vor face și-n 2024! Azi, Dragoș Bogdan, de la PNL

Iulie 2020. Cu surle și trâmbițe, actualul edil al comunei Giroc, Dan Vîrtosu, își anunța echipa cu care va ataca Primăria comunei Giroc. În cazul în care ar fi fost ales primar, spunea el, colegii lui de partid ar fi făcut treabă minunată în Consiliul Local Giroc. Unul dintre colegii săi era Dragoș Bogdan, ajuns după 27 septembrie 2020 consilier local în cadrul Consiliului Local Giroc. Ba mai mult, partidul din care el făcea parte avea să devină partidul cu o largă majoritate în Consiliul Local. Adică, Dragoș Bogdan urmă să fie la putere, adică la butoane. Printre proiectele cu care acesta venea în fața oamenilor în 2020 și le cerea votul este unul extrem de haios: asfaltarea străzilor: Ficusului, Bujorilor, Hortensiei, Păpădiei, Rapiței, Somnului, Nuferilor, Liliacului și străzile neasfaltate din cartierul Antenei.

Pentru a ne convinge că ceea ce politicianul liberal face nu e doar gargară ieftină, am mers în teren să vedem străzile respective. Ce credeți, doamnelor și domnilor giroceni? Nu e pic de asfalt în zonă. În schimb e mult praf, e multă piatră și mult moloz depozitat de dezvoltatorii imobiliari pe aceste ulițe. Am căutat și locul de joacă promis acum 4 ani, dar tot nu l-am găsit. O fi ascuns printre iarba deasă și înaltă din câmp….

În 2024, Dragoș Bogdan va veni în fața voastră și vă va cere din nou votul, că, nu-i așa, nu-l doare gura. Bine, îl doare în dos de voi, dar asta-i altă treabă. Ba mai mult, va ruga toți ceilalți candidați să vină în fața oamenilor cu proiecte, nu cu astfel de texte, să prezinte un plan de viitor în cazul în care vor ajunge primari, proiecte pe care ți le propui să le implementezi într-un viitor mandat sau lucruri frumoase pe care ți le dorești pentru giroceni.

Și ca să vă mai faceți o idee despre ce promitea acest politician vă lăsăm printscreen-urile cu alte proiecte mărețe nerealizate: oferirea de sprijin în consultanța și redactarea proiectelor europene (pentru firmele locale); realizarea unui organism pentru a oferi consultanță și îndrumare micilor antreprenori și firmelor nou înființate din comună, aducerea de noi investitori în zonele cu specific economic prin acordarea de facilități inclusiv de ordin fiscal; creșterea transparenței în administrație prin publicarea permanentă a noilor informații pe pagina si pe site-ul primariei; – reducerea birocrației prin implementarea programelor de digitalizare (Programul operațional 2021-2027), -reducerea corupției și a noninformării prin:

  • transmiterea /înregistrarea ședințelor de CL online, – realizarea de dezbateri publice și sondaje pentru consultarea comunității, implementarea sistemelor informatice pentru îmbunătățirea relației primăriei cu cetățenii, programări pe departamente, programări online, chat/departamente pentru răspunsuri fulger, întâlniri permanente cu cetățenii prin sedințe deschise pentru consultare, amenajarea unui loc de joacă în zona străzilor Păpădiei, Liliacului, Soarelui.

El ar mai fi promis mult mai multe, că na, spațiul pe internet e mare, dar probabil a considerat că în 4 ani ca și consilier local al puterii doar atât poate face. Nu uitați, Dragoș Bogdan va mai candida pentru un nou mandat de consilier local din partea aceluiași partid, PNL.

Dragi giroceni și chișozeni, când va veni în fața dumneavoastră să vă ceară votul și vă va promite în 2024 cu totul alte chestii, întrebați-l ce a realizat din ceea ce v-a promis în 2020. Până atunci vă spunem noi, nimic.

–––––––––––––––––––––––––

Lasă un comentariu