Dubla masura! Primaria Giroc deconteaza transportul angajatilor si consilierilor locali la cursurile de specializare, dar trimite copiii de la Ghiocelul la mare cu o troaca!

Luna august a fost una pe barosaneala pentru angajatii Primariei comunei Giroc ori pentru consilierii locali. Imediat cum in consiliul local s-a votat sa se mearga la cursuri de specializare fie la malul marii, fie la Baile Felix, acestia nu au ezitat, si-au facut bagajele si au si plecat intr-o vacanta de 7 zile.

Saptamana trecuta a fost randul micutilor dansatori de la Ansamblul Ghiocelul din Giroc sa mearga o saptamana la Marea Neagra. Diferenta dintre micii continuatori ai traditiei si functionarii publici e ca acestia au plecat in tabara de dansuri in conditii mult mai vitrege.

Daca pentru functionari transportul era decontat de primarie, astfel ca acestia puteau sa se deplaseze ori cu avionul, ori cu masina proprie, ori la cuseta sau clasa 1, pentru micii dansatori s-a gasit solutia low cost: un autobuz de la Giroceana.

O troaca, un cazan, cum au spus unii parinti. Si ca sa intelegeti ca asa a fost, trebuie spus ca autocarul care i-a dus pe micuti la mare s-a defectat la ora 2 noaptea, aproape de Sibiu. Multe ore, aproape vreo 6 ore, au fost nevoiti copiii sa astepte in parcare ca un nou autocar sa-i ia si sa-i duca in tabara. Autocar inchiriat de la o firma de transport, cu vreo 8000 de lei, spun gurile rele, bani care vor fi dati, tot de la bugetul local.

In concluzie, edilii giroceni ar trebui sa se gandeasca mai mult si sa puna pe primul loc siguranta copiilor, care pana la urma chiar au meritat aceasta tabara, si pe loc secund ”specializarile” angajatilor, care se putea face foarte bine loco.

Lasă un comentariu