VIDEO! Cine sunt alesii care prefera ”concedii” pe bani publici in loc de asfaltari

In data de 20 iulie 2023, consilierii locali din Giroc au avut de ales sa aloce suma de 600.000 lei (6 miliarde lei vechi partial) fie pentru asfaltarea strazilor, fie pentru a trimite la cursuri de perfectionare anagajati ai Primariei Giroc. Culmea, cursurile de pregatire sunt pe litoral, la Baile Felix, in Delta Dunarii, sau la munte. Durata cursurilor, platite din bani publici, cateva zile, un mini concediu.

Cum era de asteptat, alesii locali au pus interesul lor si al rudelor pe care le au angajate in Primaria Comunei Giroc mai presus de interesele comunitatii si au votat alocare acestor bani pentru cursuri, nu pentru asfaltari. Acest filmulet are un scop informativ, acela de a va prezenta consilierii locali care nu au vrut asfaltare in comuna noastra.

La alegerile locale din 2024 o parte dintre cei care in iulie 2023 nu au dorit sa va asfalteze strazile (Dragos Bogdan – PNL, Adrian Munteanu – PNL, Dan Virtosu – PNL, Eduard Portscher – PNL, Gheorghe Golban – PSD, Dorin Marincu – PSD, Laura Miclau PSD, Dorin Lisu – Partidul Verde si Raoul Petrut Partidul Verde) vor veni si va vor spune cum, dupa ce-i veti vota, Girocul va arata ca-n Germania, la Paris.

LISTA RUȘINII

Dragos Bogdan – PNL

Adrian Munteanu – PNL

Dan Virtosu – PNL

Eduard Portscher – PNL 

Gheorghe Golban – PSD

Dorin Marincu – PSD

Laura Miclau PSD

Dorin Lisu – Partidul Verde

Raoul Petrut –  Partidul Verde

Lasă un comentariu