S-a rupt lantul de iubire si-a-nceput a rugini! Consilierul personal al viceprimarului, Dorin Petru Aga, dat afara chiar de cel care l-a angajat, Dan Virtosu!

In martie 2021, candidatul PNL la functia de primar al Girocului, Dan Virtosu, ajungea viceprimar al comunei dupa ce consilierii locali, 4 de la PSD, 5 de la PNL si 2 din partea Partidului Verde (Dorin Lisu si Dorin Petru Aga), il alegeau pentru aceasta functie. PNL avea la acea vreme nevoie de cele doua voturi verzi pentru a arata oamenilor din comuna ca Virtosu are o larga majoritate in consiliul local, iar crearea unui USL iese din discutie, pentru ca in joc sunt si voturi de la altii, nu doar de la Ciuma Rosie.

Mai mult, la nivel de judet Timis, chiar si in Parlamentul Romaniei exista o alianta PNL – USR, iar asocierea PNL-ului cu marii combinatori, corupti de la PSD ar fi fost o pata neagra pentru galbenii din Giroc. La nici cateva zile de la acel vot, consilierul local de la Partidul Verde, Dorin Petru Aga, isi dadea demisia din Consiliul Local Giroc pentru a primi un loc caldut in cadrul Primariei, ca si consilier personal al viceprimarului Dan Virtosu.

Alegerea lui Aga pentru acest post n-a fost niciodata legata de competentele lui, care de altfel nu exista, ci doar de faptul ca Aga, om trecut printr-un partid ca PRM (da mah, ala condus de rasistul si fostul comunist Vadim Tudor) este administratorul unui grup, Pro Giroc, unde taie, spanzura si da afara pe oricine care nu-i canta lui in struna si nu spune cat de competent, patriot si bun cetatean e Aga. Ba chiar ii expluzeaza si pe cei care au tupeul sa-l intrebe ce a facut el, ca si consilier local in trei mandate in care a ocupat aceasta functie.

Ieri, 11 iulie, Dorin Petru Aga, a primit un sut in dos. Omul care in 2021 s-a folosit de voturile verzi l-a dat afara (l-ar fi destituit mai demult, dar na, birocratie). Pe biroul sau a aterizat dispozitia nr. 484 din 11.07.2023 cu privire la eliberarea lui Aga din functia de consilier personal al viceprimarului Comunei Giroc. In document se arata: „neconcordantele si inconsecventele inregistrate in activitatea consilierului personal al viceprimarului comunei Giroc, constand in neadaptari repetate in specificul functiei, precum si in solicitari si atitudini incompatibile cu aceasta calitate”. Intr-un cuvant, argumente si explicatii beton!

Nota personala e ca Aga n-a distribuit pe Pro Giroc prea multe actiuni ale vicelui si nici vreo realizare a PNL-ului, sau poate, cine stie, o fi dat afara de pe grup vreun lingau al actualei administratii.

Dragi giroceni, in 2024 vor fi alegeri locale. Atat Aga, cat si actualul viceprimar vor candida la acest scrutin. Din postura de adversari. Niciunul nu-si va asuma nicio o decizie, unul ca l-a numit pe celalalt, iar celalalt ca nu a lucrat in interesul comunitatii. Ambii vor veni si va vor spune ca n-au putut face nimic pentru voi (chiar n-au facut), din cauza celuilalt. Nu-i mai votati, va irositi inca 4 ani in care comuna va sta blocata. Ca nu-i asa, faci orice ca sa ajungi viceprimar, consilier local sau iti vinzi votul pentru un salariu bunicel in cadrul Primariei Giroc.

Lasă un comentariu