Evenimente organizate de Camera de Comert in luna februarie pentru toti timisenii

• Expo Mobila Timisoara  – Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22. Expozitia reunește un număr important de producători români din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara și județul Timiș, dar și din Republica Moldova și Spania, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. Va fi prezntata o mare varietate de piese de mobilier pentru apartament, casă la curte sau birou, multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu functionalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor, cât și o multitudine de canapele în tendințele anului. Pe întreaga perioadă a Expo Mobila vor avea loc campanii promoționale și se vor acorda discount-uri importante, spun organizatorii. Programul de vizitare este  joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

• Salonul Industriei Ușoare – in perioada 21 – 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a Salonului Industriei Usoare, eveniment tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2024. Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made. Totodată, Salonul Industriei Ușoare oferă ocazia de a allege cele mai frumoase cadouri pentru Dragobete și pentru apropiata sărbătoare a Mărţişorului! Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 , iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuită.

• Sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu – evenimentul are drept scop informarea agenților economici cu privire la reglementări legislative în diferite sectoare de activitate, fiind organizat în colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu în cadrul Acordului de Colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş. Primul seminar din seria informarilor de acest gen din acest an este cel de informare și instruire a companiilor asupra reglementărilor în vigoare privind obținerea Avizului și/sau a Autorizației de Securitate la Incendiu. Seminarul este organizat de CCIA Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, și se desfășoară în data de 15 februarie 2024, cu începere de la ora 10.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, et.I.). Seminarul va fi susținut de Lt. colonel Cătălin Cosacu – Șef Inspecția de Prevenire, dl. Lt. colonel Mircea Marinescu – Adjunct Șef Inspecția de Prevenire, dl. Capitan Răzvan Zamfira – Ofițer specialist avizare-autorizare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş. Participarea este gratuită pe bază de înscriere. Înscrierile se fac online pe site-ul CCIAT, www.cciat.ro.

Lasă un comentariu