Canalizarea si apa potabila din mijlocul campului. Investitii inutile in zona Antenelor din Giroc sau cand se vrea, se poate…

In comuna Giroc si in satul apartinator Chisoda sunt zeci de strazi fara utilitati. Fie lipseste canalizarea, fie lipseste apa curenta, gazul, de asfalt nici nu are rost sa mai vorbim. Cert este ca, desi avem atatea lipsuri, pe un camp, in zona Antenelor, in zona Calea Urseni, pe strada Carabusului din Giroc, intr-o locatie fara constructii, este trasa canalizarea si apa curenta. Veti spune ca e bine, ca asa trebuie, pentru ca asa e in strainatate, unde prima oara se trag utilitatile, apoi se construieste. Da, asa e, dar…

Lucrarile de racordare au fost finalizate, dar caminele de apa, de canalizare nu-si gasesc, la un an an de la finalizare, utilitatea. Practic canalizarea, apa potabila de acolo este acoperita de boscheti, asta in conditiile in care strazi ca Meseacanului, Pirului, Prunului, Anemonei, Fagului in Chisoda, Leului, Poligonului, Rodiei, tot in Chisoda, strazi cu zeci de case sunt lipsite de aceste utilitati, iar sesizarile si cererile de racordare curg catre autoritatile locale.

Pe strada Carabusului sunt doua case, pe o suprafata de cateva hectare, ce-i drept, racordate la canalizare si apa curent, iar gurile rele spun ca acolo s-au tras utilitatile pentru simplul motiv ca mai multe VIP-uri din comuna au teren. Proiectul a fost realizat din fonduri europene, prin programul PNDR: Extindere retea apa potabila si apa uzata in localitatea Giroc, zonele Calea Urseni si Calea Martirilor 1989, PNDR Submasura 7.2 Numar contract C0720AN0021653700346/12/05/2017 si au costat 1.728.858 euro. Oare pe acest proiect nu puteau fi incluse strazi pe care se locuieste deja si de care cetatenii pot beneficia?

Un comentariu la „Canalizarea si apa potabila din mijlocul campului. Investitii inutile in zona Antenelor din Giroc sau cand se vrea, se poate…”

  1. Pe strada Carbusului sunt porpuse sa se realizeze inca 4 blocuri langa case individuale, intr-un puz de case-NU BLOCURI, dezvoltator este Sofia-Caramel – firma cu prietenii indelungate cu Roman spagarul, acte care apar la vocea timisului denuntate ca sunt presupus cu fals in semnaturi la fel ca cele ale lui Burescu de pe Trandafirilor. Intarzie actele sa inceapa executia, pentru ca aparent plangerile de fals sunt chiar reale, si acum se lucreaza de zor sa se reautorizeze tot ce a fost denuntat.

    Răspunde

Lasă un comentariu