Primaria Giroc a platit in tot anul 2023 pentru a rezolva problema cainilor vagabonzi cat plateste in 2024 pentru ca Georgiana Lobont sa cante 135 de minute – ”cainii latra, ursul merge!”

Doua mari tragedii s-au abatut asupra comunei Giroc saptamana trecuta. Cainii vagabonzi au facut prapad la doua ferme de oi de pe raza comunei. Marti spre miercuri la o ferma de oi din Giroc, pentru ca miercuri spre joi la o alta, aflata la cateva sute de metri de prima, pe raza localitatii Chisoda. Au murit cu sutele, atat oi, cat si miei, iar Primaria Giroc a facut un apel la toate institutiile statului ca problema cainilor fara stapan sa se rezolve cat mai repede.

Altfel trece durerea muscaturii cand iti canta Georgiana Lobont!

Ce a uitat insa Primaria comunei Giroc sa comunice e ca anul trecut, adica in 2023, din bugetul local, a platit catre Danyflor suma de 72.500 lei (14.623,42 euro) pentru a prinde de-a lungul anului toti cainii maidanezi. Ca sa va faceti o ideea de cat de neinsemnata este suma platita de Primaria Giroc catre Danyflor pentru deplasarea echipajului la locul indicat de catre beneficiar, prinderea animalelor, transportul cainilor in adapost, cazarea (hranire, adaptare, curatenie, mici tratamente – minim 14 zile lucratoare), hrana (minim 14 zile lucratoare), intretinerea sanitar-veterinara a adapostului (minim 14 zile lucratoare), examinarea medicala a cainilor (minim 14 zile lucratoare), eutanasia cainilor dupa 14 zile lucratoare sau mentinerea lor in adapost prin Decizia Beneficiarulu, depozitarea cadavrelor in camera frigorifica (3 zile), neutralizarea cadavrelor (incinerare) trebuie sa va spun ca, in 2024, artista Georgiana Lobont va concerta timp de 135 de minute contra sumei de 60.000,00 lei (12.000 euro) la Ruga Giroceana. ”Cainii latra, ursul merge!” este unul dintre hiturile Georgianei Lobont. Cam la aceasta replica s-ar rezuma si lupta autoritatilor locale cu cainii vagabonzi.

Si pentru tunsul ierbii s-au platit mai multi bani decat pentru combaterea cainilor vagabonzi

Pentru ca anul trecut Primaria Giroc considera ca marea problema a Girocului este prezenta pe raza comunei a sacalului si, cel mai probabil, din cauza asta noi, locuitorii, nu vedem salbaticiunile, a decis ca e cazul sa cheltuie masiv pentru taierea ierbii. In 2023, in 2 transe, firma RBS Best Inovation a primit din partea Primariei Giroc suma de 514.301 lei, peste 100.000 de euro pentru lucrari de cosire a vegetatiei de pe domeniul public al comunei Giroc.

CITESTE SI:
Haitele de caini fac ravagii in fermele de animale! Imagini de cosmar la o ferma din Chisoda – zeci de oi sfasiate de haitele de caini, la nici 24 de ore de la atacul de la ferma din Giroc

EXCLUSIV! Alte zeci de oi masacrate la Giroc de cainii vagabonzi!

Lasă un comentariu